Steun de Fanfare, door uw stem uit te brengen?

Als U lid bent van de Rabobank Centraal Zuid-Limburg c.q. Rabobank Parkstad Limburg ontvangt U binnenkort via de post een schriftelijke stemcode waarmee U tijdens de Rabo ClubSupport  Campagne Uw stemmen kunt uitbrengen op Uw favoriete vereniging.

Mocht U onverhoopt nog geen lid zijn van de Rabo-bank dan kunt U alsnog Uw lidmaatschap aanvragen , zodat U straks Uw stem kunt uitbrengen. Ga daarvoor naar: www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-oost/lid-worden

Samen vieren we de winst!

Met Rabo ClubSupport investeren zij als coöperatieve bank een deel van hun winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Zuid-Limburg Oost stelt dit jaar € 400.000,- beschikbaar.

Vanaf 27.09.2019 tot en met 11.10.2019 kunt U als lid van de Rabobank in het kader van deze campagne maximaal 2 stemmen uitbrengen op onze vereniging de fanfare St.Caecilia Schinnen.

Elke stem brengt geld op en spekt onze kas en een makkelijkere manier is er niet om ons te steunen.

Attendeer iedereen in Uw naaste omgeving en uw Facebook vrienden op deze mogelijkheid en vraag aan hen: om 2 stemmen uit te brengen op onze fanfare op de website van de Rabo Clubkas Campagne

Bij voorbaat dank voor uw steun,

Fanfare St. Caecilia Schinnen