Nieuwjaarsconcert

Op 06 januari 2019 werd het traditioneel Nieuwjaarsconcert gehouden in de Noeber Beemden te Schinnen. Het programma werd – zoals gebruikelijk – op een onnavolgbare en humoristische wijze gepresenteerd door onze voorzitter, René Meijkers. Begonnen werd door de drumband, die de zaal wist te boeien met een uitstekend programma. Daarna was het de beurt aan de fanfare die de hoog gespannen verwachtingen absoluut waar maakte. Er werd uitstekend gemusiceerd met een zeer gevarieerd repertoire. Een van de muziekstukken was de passo doble Valencia Lyria waarvan U hierboven een filmfragment kunt zien. Het geheel stond onder de bezielende leiding van dirigent Theo Wolters. Al met al een bijzonder geslaagd concert en na afloop werd er nog enkele uurtjes gezellig nagekeuveld.